Food,  Livsstil og Rejse,  Mine favoritter,  Outfit inspiration,  Uncategorized

Århus din dejlige cocktail

Jeg har været på veninde tur med Pipsen til Århus , bare sådan en hygge dag hvor intet var planlagt på forhånd , andet end at vi ville ned og mærke stemningen i den nye bydel i Århus Ø

Øj hvor er jeg vild med som i fuldstændig vild med den atmosfærer der er dernede, og selv om der stadig bygges på livet løs og bydelen er så ny, så er der bare en stemning dernede.

ja jeg har faktisk lidt svært ved at beskrive stemningen, den er bare Lækker og det at der er vand hele vejen rund – Im in love

På opdagelse i den nye bydel i min Ganni Jakke og kjole fra American Vintage

Uden at det skal lyde dumt , for ved godt at Århus er en stor by 🙂 men den stemning understreges I Ø med de høje bolig bygninger , små stemnings fyldte broer og så med den lækre lystbådehaven … Yes bolig flaget er hejst , her kunne jeg godt tænke mig at bo

Det er da en sej og kreativ skulptur , den var helt nede i den ene ende , hvor der også er en bade bro , hvor man liiige kan nappe en dukkert, personligt tror jeg nu nok det lige skal blive lidt varmere igen inden mine celler vil finde det fornøjeligt 🙂

Nu elsker jeg så også havet og har altid haft en drøm om lige at kunne trække gardinerne fra, og strække kroppen i facon efter natten, til synet og lyden af bølge skvulp

Ooooh that feeling

Med så meget traven rundt, indtryk og veninde snak , ja så bliver man altså sulten og vi besluttede at tage til en anden super charmerende bydel af Dejlige Århus .

Nemlig området omkring Latiner kvarteret og det er præcis derfor jeg kalder Århus, den dejligste Cocktail, for der er SÅ mange fantastiske områder at gå på opdagelse i og hver har bare sin egen charme

Pips fik Smørrebrød en med Kulmule og en med kartoffel
Det her smørrebrød, rykkede lige smørrebrødet op i Super Ligaen 🙂

Vi endte på Restaurant Langhoff & Juul som ligger i Latiner kvarteret

MUUUMS med ekstra Mums hvor var det fantastisk mad, jeg spise både med øjnene, sanserne. Smagsløgende og alle 3 sanser dansede sammen den smukkeste og mest harmoniske argentinske tango , med stamp i gulvet ( min ynglings dans, danser den desværre ikke selv, men så er det jo perfekt at mine sanser lever deres eget tango liv )

Jeg fik denne her åben sandwich med hjemmerørt æggesalat og store rejer … mit hjerte siger boom boom

Har du ikke været der , skulle du gøre din livsnyder sjæl den tjeneste at besøge stedet, jeg har nok været der for første gang, men ikke for sidste gang , det er så sikkert som der kommer jul hvert år

Til vi ses igen

Kram:-)

Del gerne dette med andre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *