Curvy Styling,  Kropstype,  Uncategorized

Du er smuk lige præcis som du er

Hvilken blomst er du ? 

Da jeg startede med at holde foredrag, workshops og kurser 

 Syntes jeg simpelthen at de betegnelser der blev brugt på nogle af kropstyperne mildes talt ikke var særligt feminine 

 Hvem vil f.eks gerne være en kegle el en søjle? 

Nej vel … og I forvejen er vi kvinder jo ret gode til at være lidt hårde ved os selv 

Derfor har jeg i samarbejde med en blomsterdekoratør fundet en blomst som symbolisere hver enkel kropstype , så når du kommer til at høre mig i fremtidige blog indlæg omtale din kroptype med et blomsternavn, ved du hvorfor 🙂

For hvilken blomst er ikke smuk, feminin ,en nydelse at se på, dufter dejligt og giver et smil i sjælen uanset om det er en vild mark buket el den mest stylede buket fra din ynglings blomster handler – ikke sandt? 

Det er både en mission og en passion for mig at få os kvinder til at slutte fred med vores krop, og elske os selv lige præcis som vi er lige nu lige her.

Da jeg var i Cuba oplevede jeg simpelhen en kropsglæde der var så smittende( og det uanset om de havde små numser el runde fyldige numser ) at jeg selv blev fyldt op af bodypositiv livsglæde.
Jeg ville sådan ønske jeg kunne have fyldt den kropsstolthed på flaske, og delt ud i små shootsglas herhjemme

Ville det ik bare være SÅ skønt at flere af os havde et positivt selvbillede ?

Nu har jeg stylet kvinder fra str xs til xxl og jeg kan sige det gælder kvinder med alle kropstyper, hvor der er mange der ikke er tilpasset i deres egen krop.

Jeg syntes rent ud sagt fandme det er synd at vi bruger så mange tanker ladet med negativ energi , når det kommer til at tale el omtale os selv ik sandt ?

Vi skal føle at vi er gode nok præcis som vi er, og det gælder både inden i og udenpå, og hvis du ønsker en forandring så skal den være båret af at du ønsker en stærkere krop, sundhed el i det hele taget som en del af din udvikling og ikke fordi du føler du ikke er god nok som du er.

Husk din krop en bare rammen om alt det fantastiske du rummer 🙂

Knus

Hanne Jacqueline

Del gerne dette med andre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *