Foredrag og Kurser

Foredrag & Kurser

Her på min business side kommer du til at finde ydelser der er målrettet detailhandlen, tøjfirmaer, butikker, designere, virksomheder og foreninger.

Mine ydelser er sammensat ud fra mine erfaringer som stylist i mere end 20 år, erfaring hvor jeg har stylet kvindelige studie værter og 1000 vis hverdagens heltinder og rådgivet forretningskvinder.

Jeg har samtidig også mange års ledererfaring inden for detailhandlen, hvor jeg bla. har haft min egen butik og været indkøber. Derfor kender jeg til alle de udfordringer og glæder der er forbundet med at være selvstændig inden for detailhandlen og ved også, at det er nemt at blive opslugt af hverdagen så det kan være svært at nå at udtænke nye ideer for at kræse for ens kunder eller tænke i nye muligheder.

Jeg har holdt foredrag & peptalks de sidste 4-5 år
for banker, butikker og foreninger. Det kan have været til store modeshows for 250 kvinder eller til mindre events for en 15-20 kvinder.
Så ingen gruppe er for stor eller for lille – Jeg ELSKER at være så heldig at få lov til at inspirere.

Jeg er simpelthen vild med de muligheder, mine erfaringer giver mig for at dele ud af min viden og passion for det jeg laver.

Foredrag og Peptalks

Læs mere om mine Foredrag og Peptalks og find det helt rigtige til dig eller dit team! Gå til Foredrag og Peptalks

Kurser til Detailhandlern

Ny inspiration til dig og dine ansatte, med fokus på at hjælpe jer med at skabe den optimale kundeoplevelse. Gå til Kurser til Deailhandlen

Konsulentydelser og sparring

Få rådgivning inden for indkøb, nytænkning af dit butikskoncept, sparring på den kollektion du sidder og arbejder på eller få slutbrugerens ”øjne” på dit produkt. Gå til Konsulentarbejde og Sparring

Butiksevents

Hold et inspirerende event for dine kunder der giver dem lyst til at gå på opdagelse i din butik! Læs mere om, hvad et butiksevent kan gøre for dig, din forretning og dine kunder på siden om butiksevents. Gå til Butiksevents

Modeshows

Giv dine kunder en helt særlig oplevelse til dit modeshow! Jeg kan både bookes som stylist og konferencier. Læs mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig til at skabe et show ud over det sædvanlige! Gå til Modeshows

Del gerne dette med andre