Konsulentydelser og Sparring

Konsulentydelser & Sparring

Som modefirma, butik eller designer, har du mulighed for at booke mig som sparringspartner eller konsulent i din virksomhed. På denne side kan du læse lidt om, hvad jeg kan tilbyde dig og din forretning.

Sparring på dit projekt

Jeg tilbyder at du som modefirma, butik el designer kan booke mig som sparringspartner / konsulent i dit firma.

Det kan være sparring inden for indkøb, nytænkning af dit butikskoncept, sparring på den kollektion du sidder og arbejder på eller til at få slutbrugerens “øjne” på.

salgsteams en sparring af jeres kollektioner, hvor I får nye tips til styling muligheder

Til modebutikker

I en travl hverdag kan det bare godt være svært at nå at tænke nye tanker for ens butik eller få taget action på de ideer du går og har inde i hovedet

og kunne det så ik bare være skønt med en kreativ Sparrings partner der kan hjælpe dig i mål med din ideer og drømme og som endda kommer med noget nyt input

Jeg kan tilbyde dig sparring på:

  • Nytænkning og udvikling af dit butikskoncept. Har du tænkt over, hvad din butik udstråler og hvilken historie du vil fortælle dine kunder?
  • Skal der ændres de mærker og det udvalg du fører i butikken for at skabe det udtryk, du ønsker?

Har du brug for en erfaren konsulent eller sparringspartner til at hjælpe dig med at nå dine mål for din butik eller din kollektion? Så kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvad jeg kan tilbyde!


Kontakt mig

Del gerne dette med andre