Kurser til Detailhandlen

Kurser til Detailhandlen

Tænk i oplevelser til dine kunder. Jeg har gennem mange år arbejdet inden for detailhandlen, så jeg kender og forstår alle de udfordringer, du står med i hverdagen. Derfor kan jeg guide dig og dine medarbejdere til at skabe en endnu bedre købsoplevelse for dine kunder. Når du skaber gode oplevelser, styrker du ikke kun din omsætning her og nu, men skaber gode relationer og kundeloyalitet, der varer ved!

Nyt kursus til modebutikker

Start oktober åbner jeg op for mine kurser til Modebutikker, de bliver sat sammen så de kommer til at flytte grænser og inspirere dig og dit personale til at tænke i nye baner og give endnu flere oplevelser til jeres kunder
Det er i bund og grund der, hvor du/ I virkelig kan gøre en forskel i forhold til handlen på nettet.

Hold øje med siden – start oktober!

Der starter jeg med at afholde mine kurser, så dig og dit personale kan være top klar til et fantastisk efterår. Du kan allerede nu kontakt mig for hører nærmere om mine kurser.

Kontakt mig direkte eller tilmeld dig mit Business Nyhedsbrev hvor jeg sender nyt ud når der bliver åbnet op for kurser til modebutikker og I det hele taget laver nye spændende ting målrettet modefirmaer, modebutikker og firmaer.


Kontakt

Del gerne dette med andre