Min Historie

Min Historie

Når jeg tænker tilbage, har jeg fra jeg var ganske lille haft en passion for fashion & styling.

Det har nærmest været et kald for mig, ligesom når man bare male, synge eller skrive. Med at style og lege og mixe det tøj, jeg havde og lånte fra min mors gemmer.

Fra jeg var helt ung har jeg bare vidst det at arbejde med mode og styling skulle være min livsvej…. Det har været en vej med både bump og bobler!

Jeg husker stadig især en super cool ruskinds trenchcoat ( fra mors skab ), som jeg stylede med et stort tørklæde fra Ivan Grundahl over skulderen og et bredt bælte af kernelæder i taljen. Jeg har vel været omkring 14-15 år på det tidspunkt, men den styling, den har bare printet sig fast.

Jeg fik mig et rengøringsjob mens jeg stadig gik i folkeskolen ( for at tjene penge til at investere i tøj ). Jeg vil sige det gik ik ubetinget godt – Jeg blev fyret …. Tænker, at jeg var bedre til at mixe tøj end at gøre rent.

Jeg blev sidenhen udlært hos Sko & Skind i Århus og kom efterfølgende til Odense. I Odense begyndt jeg at arbejde mere og mere stylinger og var så heldig at komme til at style studieværter på TV2 morgen nyhederne.

Alt læring er næring. Også når livet giver dig et slag der får dig helt ned og bide i græsset.

Jeg åbnede på et tidspunkt en butik og elskede den og det gik fantastisk. Indtil jeg mistede det hele og mere til.

I en periode derefter havde jeg et ret tomt køleskab, venskaber der smuldrede og ja,  jeg havde det sgu skidt. Men selv med et tomt køleskab var der noget jeg blev ved med at investere i og det var et Modemagasin. Det gav så meget mental næring og det betød virkelig meget. Det var helt klart med til, sammen med sparring og uvurderlig opbakning fra de nærmeste, tilsat en indre ukuelighed, at jeg fandt vejen tilbage.

Nu er jeg så heldig at jeg lever af min passion: at rådgive og style kvinder ( primært ). Jeg elsker simpelthen at se den forskel det gør for mine kunder og se hvordan de blomstrer op og det, selvom det er efter blot én times personlig vejledning eller når mine kunder løbende bruger mig til at holde deres garderobe opdateret.

I starten var det oftes Garderobegennemgange og 1:1 ydelser jeg lavede og det gør jeg stadigvæk. Men der er også kommet nogle nye grene til på mit styling træ. Så nu laver jeg også Foredrag, butiksevents, workshops for grupper og online kurser. Og helt ærligt det er fuldstændigt vidunderligt og en drøm der er gået i opfyldelse. Jeg har i flere år ønsket at kunne nå ud til og inspirere flere kvinder på en gang – for jeg VED at jeg gøre en forskel .

Det lå måske ikke lige i kortene, at jeg skulle stå på en scene og holde foredrag for op til 200- 300 kvinder ad gangen. Jeg var den pige, der blev rød i hovedet når hun skulle tale foran klassen i folkeskolen og ja, også bare til en familie fest.

Og indrømmet til mit første foredrag var jeg SÅ NERVØS at jeg var tættere på at besvime end at være ved bevidstheden – Jeg aner den dag i dag ikke, hvad jeg talt om, men folk klappede og følelsen bagefter… ja, den var ubeskrivelig.

Nu er jeg vild med det og har det som en pony der bliver lukket på græs efter en lang vinter i stalden – hver gang! Og jeg er taknemlig for den gave jeg har til at inspirerer og flytte kvinder ud af komfortzonen og indtil nu har rejsen varet + 20 år og jeg håber den fortsætter de næste 100 år!

Stort Velkommen til min side,

Kærligst,

Hanne Jacqueline

Del gerne dette med andre