Mine Ydelser

Mine Ydelser

Her på min side kommer du til at finde forskellige ydelser, lige fra 1:1 personlig stilvejledning, til foredrag og konsulentydelser målrettet detailhandlen eller producenter.

Mine ydelser er sammensat ud fra mine erfaringer som stylist i mere end 20 år, hvor jeg har stylet kvindelige studie værter og 1000 vis af hverdagens heltinder, samt rådgivet forretningskvinder.
Derudover har jeg mange års ledererfaring inden for detailhandlen, hvor jeg bl.a. har haft min egen butik.

Jeg ELSKER simpelthen de muligheder, mine erfaringer giver mig for at dele ud af min viden og passion for det jeg laver!

Det gælder uanset om du ønsker at jeg kommer hjem til dig og laver en garderobe gennemgang, om du køber et af mine online stylingkurser, ønsker min sparring til at sammensætte eller forny din garderobe som personlig shopper, eller at det firma du arbejder i, en forening du er medlem af, eller du som butiks ejer eller til et event for jeres salgsteam ønsker at booke mig til at holde et foredrag

Jeg elsker det!

Garderobegennemgang

Få det bedste ud af det tøj, du allerede har! Sammen finder vi den røde tråd i din stil og sammensætter dit tøj, så det får meget mere ud af din nuværende garderobe.

Klik her for at læse mere om Garderobegennemgang.

Personlig Stilvejledning

Få hjælp til at opdatere din stil, få styr på din basic garderobe og hvordan du kan udvikle din stil fremadrettet, find ud af, hvad der klæder din kropstype og få tips til styling til særlige anledninger.

Klik her for at læse mere om Personlig Stilvejledning.

Personlig Shopper

Få hjælp til at undgå fejlkøb, der alligevel bare ender bagerst i skabet eller find ud af, hvordan du hurtigt kan opdatere din stil ved at have styr på, hvad du skal gå efter når du shopper.

Klik her for at læse mere om Personlig Shopper.

 

 

Konsulentydelser & Sparring

Som modefirma, tøj- og livsstilsbutik eller designer har du nu muligheden for at booke mig som sparringspartner eller konsulent. Her på siden kan du læse lidt om, hvad jeg kan tilbyde dig og din forretning. Du er altid velkommen til at kontakte mig til en snak helt uforpligtende.

Klik her for at læse mere om Konsulentydelser & Sparring

 

 

Del gerne dette med andre