Personlig Stilvejledning

Personlig Stilvejledning

Ved en Stilvejledning giver jeg dig stylingtips og vejledning til, hvad der klæder din kropstype, i snit, print og farver, og du får redskaber til at fremhæve din personlige stil og giver dig den helt rigtige følelse, der er lige til at tage i brug.

Stilvejledning er noget for dig, hvis du…

  • Mangler den røde tråd i garderoben
  • Vil udvikle din personlige stil i sparring med mig
  • Står foran en særlig begivenhed, der kræver styling lidt ud over det sædvanlige
  • Gerne vil have ny inspiration til at opdatere indkøb til garderoben – feks. når vi går fra vinter- til sommergarderobe
  • Har brug for sparring til at planlægge og sammensætte din garderobe fremadrettet
  • Har lyst til at lære, hvad der klæder din kropstype

En stilvejledning vil blive planlagt sådan, at den passer præcis til dit aktuelle behov.

Tenna om personlig stilvejledning:

“Hanne, du er simpelthen SÅ dygtig til dit job, du brænder virkeligt for det du gør, det stråler ud af dig og du gør det godt!!! Mit møde med dig har været den helt rigtige hjælp til at genfinde min selvtillid efter graviditet og mange ekstra kilo. Du har virkeligt hjulpet mig med at finde det helt perfekte tøj!  Jeg kommer helt sikkert tilbage og vil anbefale dig til alle som jeg møder på min vej!”

-Tenna Brink

Sådan forløber stilvejledning

Inden vi mødes tager vi en kort snak om hvad det er, du især ønsker min hjælp til – Så vi er bedst muligt forberedt til vores møde.Vi kan enten mødes ude i en butik, hjemme hos mig eller tage et møde over Facetime.

Varighed: ca. 1,5 time

Pris: kr. 1500,-

Mulighed for klippekort

Nogle af mine kunder vælger at få en stilvejledning med mig ca. hver 6 måned – for at holde fokus på at videreudvikle deres stil og holde garderoben opdateret.

Hvis det kunne være noget for dig så kontakt mig og hør mere om mulighederne for et klippekort.


Gå til kontaktsiden

Tilbud til erhvervskvinder:

Har du brug for sparring til at sammensætte en garderobe som både opfylder dine jobmæssige krav til en garderobe som er professionel og samtidige viser hvem du er som person ?

Jeg ved, at det kan være en balancegang at klæde sig på til business, uden at miste sin personlige udstråling. Men jeg ved også, at jeg kan hjælpe dig med den balance gang
som jeg har med for flere andre business kvinder.

Så kontakt mig endelig på 3022776 og vi tager sammen en snak om, hvad jeg kan hjælpe dig med.

Del gerne dette med andre