Food,  Livsstil og Rejse,  Uncategorized

Veninder og Rødbede Carpaccio

Er der noget som hygge med ens tætteste veninder, dem man bare har den ultimative tryghed i venskabet med, jeg har en lille håndfuld af dem jeg kalder mine hjerteveninder

En af dem der Dorte og vi har simpelhen altid så hyggeligt når vi er sammen, jeg har altid krampe i latter musklerne og ind imellem lidt ondt i hovedet …Høhø ….Men vi elsker bobler såååå

Vi er uden tvivl hvad du vil kalde livsnydere, Dorte elsker at lave mad og er knald god til det.
Her er en opskrift fra sidst vi spiste sammen , jeg bare må dele med dig,
for mums den smagte himmelsk

Rødbede Carpaccio

Den smager fantastisk og tro mig du fortryder ikke at du har lavet en stor portion

Opskriften
Lagen :
3 sps rigtig god oliven olie
2 sps frisk presset citron
1sps god honning

3-4 Rødbeder rives tynde ( brug tyndeplast handsker, hvis du vil undgå at ligne er der er blevet farvet med henna 🙂 )
Lad rødbederne ligge i lagen i ca 1 time, så de rigtig får tid til at tage smag
Husk at vende dem

Pyntes med :
Parmesan ost , vælg en god parmesan det betyder meget for smagen
Tip : du kan også erstatte parmesan med feta
Pinje kerne ( let ristet)
Purløg
masser af dild ( og husk at dild ikke må vaskes )

Velbekomme og Bon apatit

Til vi ses igen Husk :
Man kan ikke leve godt, elske godt eller sove godt : Uden at spise godt 🙂

Knus
Hanne Jacqueline

Del gerne dette med andre

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *